Hoeveel kost het om een ​​iPhone-app te maken?

U dacht waarschijnlijk dat het ontwikkelen van een mobiele applicatie dagen of zelfs twee weken in beslag zou nemen. Veel mannen en vrouwen weten dat het zelf bouwen van applicaties zo’n ingewikkeld proces is dat ze niet eens meer proberen uit te vinden hoe ze het moeten doen, omdat ze geen hindernissen in hun leven kunnen stellen, maar als je erachter komt dat Er is iets dat u kunt gebruiken om het gemakkelijk te maken. Ik neem aan dat u er graag meer over wilt weten.

De operator-apparaatteams bij operators hebben tijdens gesprekken op het App laten maken Mobile World Congress duidelijk gemaakt dat ze niet willen dat Google of Apple de hele tijd domineren. Ze zullen Nokia blijven steunen met de Windows Phone, RIM met Blackberry OS, Limo als operatorpartnerschap en WAC als platformonafhankelijk ontwikkelingsplatform.

Ontwerptip: Het pictogram is misschien wel het meest kritische onderdeel, want dat is wat iedereen als eerste kan zien. Binnen 5 seconden zou het perfect moeten zijn voor de controle Selling Proposition (USP) op de app. Het slechte icoon kan je kansen verpesten. Daarom is een ontwerper een belangrijke schakel binnen de app-ontwikkeling.

Wat komt er kijken bij het ontwikkelen van een app? Om te beginnen ondersteun je de frontend die vrijwel alle visuele en audio-elementen bevat met betrekking tot afbeeldingen, films, knoppen, tekst, geluiden en muziek. Dit is precies wat gebruikers zullen veroorzaken als de app actief is.

De eerste paar dagen online Play verdient of breekt uw mobiele applicatie. Niet echt, ze zijn nog steeds cruciaal. De meeste mensen die apps downloaden, houden rekening met de beoordelingen van uw app. De Google Play Store houdt bovendien nauwlettend in de gaten hoeveel downloads u mogelijk krijgt in de eerste periode van 7 dagen. Het houdt ook de beoordelingen bij. Maar als uw app een goede app wordt met downloads met goede beoordelingen, is de kans groot dat deze in de lijst met websites terechtkomt in de divisie Trending, Meest gekozen of Personeelkeuze.

Het is ook belangrijk om andere apps van andere toonaangevende ontwikkelaars te downloaden en te experimenteren. Specifiek voor een geweldige gebruikerservaring bij de ontwikkeling van uw mobiele app, vraag uzelf af waarom deze applicaties altijd toonaangevend zijn en welke elementen ze precies hebben gebruikt, zorgen voor een geweldige ervaring. Bekijk ook de actuele ideeën van usability-expert Jakob Nielsen.

IGotchi lijkt inderdaad erg op een Tamagotchi i van dit moment en bestaat uit vergelijkbare knoppen voor handheld-speelgoed met verschillende leuke voorwaarden. U kunt de Zorgmeters bekijken met de aanduiding Voedsel, Water, Liefde en Welzijn. Als bepaalde meters omlaag gaan, betekent dit dat je waarschijnlijk zelfvoorzienend moet worden door simpelweg op een van de voedsel-, water- of liefdeknoppen te drukken. Daarnaast ontwikkelde functies omvatten het gebruik van “Gotchi-markeringen.” Terwijl je het spel Caretaker speelt, kun je Gotchis verdienen, waarmee je zeker je digitale huisdieraccessoires en speelgoed kunt kopen bij Gotchi Collect. Hoe langer u het in leven houdt en hoe kwantitatief de kwaliteitszorg u geeft, hoe groter de kans dat u Gotchis krijgt. Bovendien moet het wezen volwassen worden en groeien en misschien van vorm veranderen.

Voer de bovenstaande stappen uit en ontwikkel innovatieve iPhone-apps voor uw app-bedrijf. Zodra uw app al is goedgekeurd voor de iTunes Store, kunt u deze volwaardig promoten en het geld zien binnenkomen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.