Sunshine State Sojourn: stranden en themaparken van Florida

Technische verbeteringen
Silicon Valley: Centrum voor Technologie
Silicon Valley is een teken van technische ontwikkeling. Bekijk de ontwikkelingen die het elektronische tijdperk feitelijk hebben gevormd en hoe deze de cultuur en samenleving wereldwijd blijven beïnvloeden.

Invloed van innovatie op cultuur
Terwijl we de elektronische periode aanvaarden, bekijken we het uitgebreide effect dat de moderne technologie feitelijk heeft gehad op de Amerikaanse cultuur, van interactie tot organisatie en verleden.

Begin uw Amerikaanse reizen amerika amerika in de historische stad Boston, waar rotswegen en vroeg Amerikaans design u terug in de tijd brengen. Bekijk het Liberty Path, een pad van 4 km dat langs 16 archeologische vindplaatsen slingert, bestaande uit de Old North Church en Paul Revere’s Home. Beleef zelf de overvloedige achtergrond van de Amerikaanse Verandering terwijl je door deze betoverende stad loopt.

Legendarische Amerikaanse maaltijden
Hamburgers, hotdogs, appeltaart: deze perfecte Amerikaanse recepten zijn internationale favorieten geworden. Onthul de verhalen achter deze legendarische deals en de functie die ze spelen in het Amerikaanse kookverhaal.

Multiculturalisme
Amerika wordt vaak omschreven als een fusie, een allegorie voor de combinaties van uiteenlopende samenlevingen die de identificatie ervan vormen. Ontdek de betalingen van verschillende etnische culturen en de levendigheid die zij bieden aan het sociale mozaïek van het land.

Uitspraak
Bij het beëindigen van onze reis met de beroemde landschappen van Amerika erkennen we de ongeëvenaarde pracht en verscheidenheid die dit land kenmerken. De verhalen, landschappen en samenlevingen die we daadwerkelijk hebben ontdekt, zijn slechts een blik in het grote tapijt dat wacht om gevonden te worden. Terwijl u uw eigen reis voorbereidt, ontdekt u mogelijk motivatie in de aantrekkingskracht die u grenst en de verhalen die zich bij elke actie ontrafelen.
Een reis door de uitgestrekte landschappen van Amerika beginnen is een reis vol ontdekkingen, afwisseling en een scala aan ervaringen. Van de oostkust tot het westen, en alles daartussenin, de VS maakt gebruik van een groot aantal locaties die aan de voorkeur van elke vakantieganger voldoen.

Als je nog zuidelijker gaat, komt de zwoele schoonheid van New Orleans op je af met zijn levendige liedjesscène, heerlijk eten en de historische Franse wijk. Geniet van de levendige omgeving van Bourbon Road, waardeer de Creoolse en Cajun-smaak en laat u door allure deuntjes door het hart van de stad leiden.

Volledig natuurlijke wonderen
Grand Canyon: een geologisch wonder
De Grand Canyon, een indrukwekkende kloof gevormd door de druk van de natuur, getuigt van de geologische wonderen van de planeet. Het grote formaat en de levendige tinten laten bezoekers van de site versteld staan, waardoor het een locatie is die u niet mag missen.

Terwijl u op weg bent naar de West Shore, wacht de dynamische stad San Francisco op u. Steek de beroemde Golden Entrance Bridge over, bekijk het historische eiland Alcatraz en geniet van de gevarieerde kookmogelijkheden in gebieden zoals Chinatown en Angler’s Jetty. San Francisco’s unieke mix van volledig natuurlijke elegantie en grootstedelijke klasse verbaast elke bezoeker van de site.

Aan elke rand van Amerika, van de drukke steden tot de vredige landelijke parken, valt een verhaal te vertellen en een ervaring te beleven. Laad je koffers, ga de open weg op en laat de wonderen van Amerika voor je ontrafelen.

Richting het westen bieden de Rocky Hills een prachtige achtergrond voor reisjagers. Bekijk de sensationele landschappen van Colorado, van de torenhoge optimalisaties van de bergketens tot de rode rotsontwikkelingen van Yard of the Gods. Of u nu een toegewijde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een adembenemende rit, de bergketens bieden een onvergetelijke ervaring.

Literair erfgoed
Populaire Amerikaanse schrijvers
Amerikaanse literaire werken pronken met een overvloedig erfgoed, met vooraanstaande schrijvers die feitelijk wereldwijd literaire landschappen hebben gevormd. Bestudeer de banen van Twain, Fitzgerald en Morrison, om er maar een paar te noemen, en ontdek de diepgang van de Amerikaanse literaire betalingen.

Tijdloze Amerikaanse literaire werken
Bekijk de normen die de tand des tijds hebben doorstaan en de betekenis van het Amerikaanse leven en de samenleving gedurende verschillende perioden weergeven.

Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan het Great Smoky Mountains National Forest, dat zich uitstrekt over de grens van North Carolina en Tennessee, een must. Dompel jezelf onder in de aantrekkingskracht van de met mist bedekte heuvels, trek door rijke bossen en adem de frisse heuvellucht in. Het park is een plek voor wilde dieren en een paradijs voor liefhebbers van buitenaf.

De fantastische Amerikaanse reis
De flexibiliteit van de biedingen op de open rijbaan terwijl we de schoonheid van de Fantastic American Trip bekijken. Ontdek favoriete cursussen en locaties en voel echt de opwinding van een expeditie die elke mijl omvat.

Intro
Nodig uit voor een ontdekkingsreis, waarbij elke actie een gloednieuw element van Amerika’s overvloedige erfgoed introduceert. Als we aan deze reis beginnen, komt de waarde van het begrijpen en waarderen van de gevarieerde landschappen van het land naar voren.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.